ERGASTIRI ALOUMINIOU

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

AkzoNobel
AkzoNobel
Προμηθεύει καινοτόμα και βιώσιμα χρώματα, επιχρίσματα και ειδικά χημικά προϊόντα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες, τα προϊόντα της AkzoNobel διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής σε πολλές βιομηχανίες.
Neokem
Neokem
Προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα να ικανοποιούν  τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Οι βασικές εφαρμογές της Neokem αποτελούνται από: προσόψεις, πόρτες, παράθυρα, κιγκλιδώματα αξεσουάρ, e.t.c.
Hoppe
Hoppe
3.000 εργαζόμενοι, έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια ενεργή ομάδα που εδρεύει στην Ελβετία. Με τα επτά εργοστάσια παραγωγής στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την παγκόσμια διανομή, η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς υλικού στον κόσμο. HOPPE διαιρεί την γκάμα των προϊόντων σε τρεις ξεχωριστές γραμμές, βασισμένες στις απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά την τιμή και την αντίληψη της αξίας - duravert®, duraplus® και duranorm®. Όποια και αν είναι οι διαφορές, και οι τρεις σειρές προϊόντων έχουν ένα κοινό πράγμα: την παροιμιώδη ποιότητα HOPPE.
Hautau
Hautau
Επί του παρόντος κατέχει περίπου 400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και καταχωρημένα σχέδια, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς: εξαρτήματα διαφανειών ATRIUM, ανοίγματα προβολέων PRIMAT, εξαρτήματα περιστρεφόμενου φύλλου TORNADO και αυτοματισμοί κτιρίων που σχετίζονται με το παράθυρο.
Roto
Roto
Σε όλο τον κόσμο, το ROTO είναι συνώνυμο με καινοτόμα, ατομικά και ασφαλή συστήματα υλικού που αυξάνουν την προστιθέμενη αξία των παραθύρων και των θυρών για τους ανθρώπους. Οι λύσεις Roto συνδυάζουν την έξυπνη ασφάλεια, τη διαχείριση ενέργειας και την άνεση στα κτίρια, δημιουργώντας έτσι γνήσιες «εσωτερικές αξίες» για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Siegenia
Siegenia
Η SIEGENIA GROUP προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Με τις ομάδες προϊόντων TITAN, ALU και PORTAL, μαζί με τα AERO και DRIVE, η εταιρία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές υλικού, αερισμού και τεχνολογίας κτιρίων παγκοσμίως. Εκτός αυτού, η KFV παρέχει μια πλήρη γκάμα σύγχρονων συστημάτων κλειδώματος για πόρτες. Αυτή η ολοκληρωμένη ομάδα προϊόντων ολοκληρώνεται με την SIEGENIA-AUBI Sicherheits-Service GmbH, η οποία προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για προστασία από εισβολείς και επισκευές παραθύρων
Aluminco
Aluminco
Σήμερα, η ALUMINCO έχει γίνει μια ολοκληρωμένη βιομηχανία αλουμινίου πλήρους υπηρεσίας που επεξεργάζεται το αλουμίνιο με τρεις τρόπους:
                 
Εξώθηση: με παραγωγική δυναμικότητα 13.000 τόνων προφίλ αλουμινίου ετησίως.              
Πόρτες: με δυναμικότητα παραγωγής 70.000 πάνελ ετησίως.                 
Χύτευση: με δυναμικότητα παραγωγής 1.000 τόνων ετησίως.
 
Το δίκτυο διανομής της ALUMINCO εξυπηρετεί τις βασικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και των Η.Π.Α., διανέμοντας προϊόντα ALUMINCO παγκοσμίως σε περισσότερες από 60 χώρες.
 
FOLLOW US
ERGASTIRI ALOUMINIOU
EΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Σ.ΦΟΥΝΤΑΣ - Τ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ: Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 126 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ.: 210 8055619 - 210 2834802
ΤΗΛ.: 210 2834903
ΤΗΛ.-FAX.: 210 8055691
ΚΙΝ.: 6932 300925 - 6932 580458
E-MAIL: info@ergastirialouminiou.gr

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: ΚΙΛΚΙΣ 17 Ν.ΙΩΝΙΑ
ΤΗΛ.-FAX.: 210 2777713
© 2024 ERGASTIRI ALOUMINIOU. All rights reserved.