ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ | Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
ΑΡΧΙΚΗ  |  
επιλέξτε γλώσσα:
ENGLISH
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Facebook
accessibility
Κάγκελα αλουμινίου, Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, Θερμομονωτικά κουφώματα
 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  

Χαρακτηριστικά

Με μοναδικά πλεονεκτήματα και τεχνολογικές καινοτομίες, χρησιμοποιoύμε άριστη πρώτη ύλη από πρωτογενή κράματα αλουμινίου (πεσινέ) με πιστοποιητικό ποιότητας κράματος χωρίς ξένες προσμίξεις ανακυκλωμένων μετάλλων. 

Σε όλους τους τύπους των κουφωμάτων τα τζάμια τακάρονται με ειδικά πλαστικά ενώ οι γωνίες συνδέσεις είναι χυτές αλουμινίου του οίκου Monticelli. Κατά το μοντάρισμα του κουφώματος στα σημεία κοπής τοποθετείται ειδικό μονωτικό Αμερικάνικης προέλευσης για τέλεια προστασία. Στην τοποθέτηση χρησιμοποιείται ακρυλικός υδατοδιαλυτός κρισταλιζέ στόκος για την στεγανοποίηση αλλά και την άριστη μόνωση του κουφώματος. 

Πλήθος σχεδιαστικών προτάσεων, καθιστούν τις κατασκευές αυτές άψογα προσαρμοσμένες στο προσωπικό στυλ, του κάθε πελάτη, με βάση την αισθητική του. Κατασκευές που διακρίνονται για τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας χάρις των υλικών που χρησιμοποιούνται. Συρόμενες ή ανοιγόμενες κατασκευές, σε διαστάσεις που επιθυμούμε με ενιαίο τζάμι ή καρέ σχήματος χιαστής, ρόμβου, τετραγώνου αλλά και οποιουδήποτε γεωμετρικού σχήματος, προκαλούν την φαντασία, διεγείρουν την εκλεπτυσμένη αισθητική απαίτηση τελειότητας, απεικονίζοντας την προσωπικότητα της εταιρίας μας. 

Επιπρόσθετα τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρίας μας δύναται να κατασκευαστούν ως πτυσσόμενη αρμόνικα αλλά και να δεχθούν μηχανισμούς και εξαρτήματα τύπου VolksWagen (πάνω σε προφίλ αλουμινίου ανοιγομένων)

« επιστροφή
Επικοινωνία:
Λ. Κηφισίας 126, Μαρούσι
Αθήνα
Tηλ: 210 8055619 - 210 2834802
Fax: 210 8055691
© copyright 2018  /  Links