ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ | Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
ΑΡΧΙΚΗ  |  
επιλέξτε γλώσσα:
ENGLISH
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Facebook
accessibility
Κάγκελα αλουμινίου, Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, Θερμομονωτικά κουφώματα
 

ΡΟΛΑ

  

ΓΕΝΙΚΑ

Οι δυνατότητες των ρολών έναντι των συμβατικών κατασκευών είναι πολλές. Χαρακτηριστικά αναφέρεται το άνοιγμα και κλείσιμο του ρολού από το εσωτερικό μέρος του κουφώματος, χωρίς απώλεια θερμοκρασίας (ζέστης ή κρύου ) Η πιθυμητή φωτεινότητα δωματίου χωρίς ορατότητα από την εξωτερική πλευρά τοποθετόντας νευρομετάλ όπου στη συνέχεια σοβατίζεται. Στο θέμα της ασφάλειας υπερτερεί γιατί κατά το κλείσιμο δεν ανοίγουμε τα τζάμια ώστε να έρθουμε σε επαφή με εξωτερικούς παράγοντες. Επίσης το χαμηλό κόστος κατασκευής και η απροβλημάτιστη καθημερινή χρήση κάνουν τα ρολά την κύρια επιλογή πολλών πελατών μας.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα ρολά που διαθέτει η εταιρία μας είναι από αλουμίνιο και χωρίζονται σε ελαφρού και βαρέως τύπου.

  • Τα ελαφρού τύπου είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένα από προβαμμένο έλασμα αλουμινίου διαμορφωμένο από ραουλομηχανή με έγχυση υγρής πολυουρεθάνης. Η επιλογή του χρώματος γίνεται από χρωματολόγιο πολυουρεθάνης. Το τελευταίο προφίλ (κατωκάσι) είναι ενισχυμένο και προσαρμόζονται σύρτες για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια, καθώς και λάστιχο στεγάνωσης για καλύτερη εφαρμογή στο δάπεδο.
  • Τα βαρέως τύπου είναι διπλού τοιχώματος από προφίλ αλουμινίου παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, αντοχή και δίνοντας καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα RAL-MAT καθώς και σε απομιμήσεις ξύλου. Το τελευταίο προφίλ (κατωκάσι)είναι ενισχυμένο και προσαρμόζονται σύρτες για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια, καθώς και λάστιχο στεγάνωσης για καλύτερη εφαρμογή στο δάπεδο.

Η λειτουργία τους μπορεί να γίνει ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα στην περίπτωση που υπάρχει διακοπή ρεύματος. Επιπρόσθετα δύναται να λειτουργήσει και με τηλεχειρισμό.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝ

 

Τα ρολά διαθέτουν οδηγούς αλουμίνιο και χωρίζονται σε απλούς και ενισχυμένους.

 

  • Οι απλοί είναι διπλού τοιχώματος κατασκευασμένοι από προφίλ αλουμινίου. Η επιλογή του χρώματος γίνεται από χρωματολόγιο.
  • Οι ενισχυμένοι είναι διπλού τοιχώματος από προφίλ αλουμινίου με το εξωτερικό τοίχωμα να είναι 20 φορές παχύτερο καθώς και το εσωτερικό 10 φορές παχύτερο έναντι του απλού οδηγού , παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, και αντοχή σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης .

Όλοι οι οδηγοί βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα RAL-MAT καθώς και σε απομιμήσεις ξύλου. Τέλος μπαίνει φτερό σε όλους του οδηγούς για κάλυψη του τοίχου.

1 2
« επιστροφή
Επικοινωνία:
Λ. Κηφισίας 126, Μαρούσι
Αθήνα
Tηλ: 210 8055619 - 210 2834802
Fax: 210 8055691
© copyright 2018  /  Links