ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ | Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
ΑΡΧΙΚΗ  |  
επιλέξτε γλώσσα:
ENGLISH
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Facebook
accessibility
Κάγκελα αλουμινίου, Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, Θερμομονωτικά κουφώματα
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ

  

                                   

 

Αντικατάσταση σε 1 ημέρα

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή μερική αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων, μέσα σε λίγες μόνο ώρες .Η μελέτη , επιμέτρηση και επίβλεψη του όλου του έργου από την αρχή έως και το τέλος γίνεται υπό την επίβλεψη έμπειρου Μηχανικού. Έτσι ο χώρος σας δε χρειάζεται να μείνει ανοικτός ούτε για μία νύχτα. Η τοποθέτηση των κουφωμάτων σας γίνεται από τα εξειδικευμένα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία γρήγορα και πάντα :

 • Με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή καταφέρνοντας να ελαχιστοποιήσουν τα μερεμέτια που μπορεί να προκύψουν στα ξηλώματα στην τοιχοποιία του κτίσματος.
 • Με αυθημερόν αποξήλωση του παλιού κουφώματος και το τοποθέτηση του νέου κουφώματος για να μην μείνει λεπτό ο χώρος ανοιχτός.
 • Με Άμεση απομάκρυνση των παλαιών άχρηστων κουφωμάτων από την εταιρεία μας σεβόμενοι πάντα τον προσωπικό σας χώρο

Με την αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων

 1. Εξοικονομείτε ενέργεια και βάζετε την θερμομόνωση στο σπίτι σας.
  Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου είναι από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία ενός χώρου και από τα οποία μπορεί να αποδράσει η θερμότητα που έχετε στο εσωτερικό.
  Η αντικατάσταση ενός παλιού ξύλινου ή αλουμινένιου κουφώματος με θερμοδιακοπτόμενο αλουμινίου συμβάλει σημαντικά στη μόνωση του χώρου σας με αποτέλεσμα την μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και άρα την εξοικονόμηση χρημάτων.
 2. Βελτιώνετε  σημαντικά την ηχομόνωση του σπιτιού σας και πετυχαίνετε την απομόνωσή σας από το θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον. Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται με τα κεντρικά και περιμετρικά λάστιχα και την διπλή υάλωση, ελαχιστοποιούν την μεταφορά του ήχου από το εξωετρικό στο εσωτερικό περιβάλλον και το αντίστροφο.
 3. Θωρακίζετε το σπίτι σας με κουφώματα που έχουν περιμετρικά κλειδώματα μέχρι και 10 σημείων, τζάμια τρίπλεξ και ρολά βαρέως τύπου που δύσκολα παραβιάζονται.
 4. Αναβαθμίζετε την αισθητική του χώρου σας με το το υλικό που έχει τις περισσότερες σχεδιαστικές επιλογές και την μεγαλύτερη τυπολογία κατασκευών από οποιοδήποτε άλλο. Επιπρόσθετα, τα κουφώματα αλουμινίου νέας γενιάς εναρμονίζονται πλήρως με την εξωτερική και εσωτερική όψη του σπιτιού σας, αφού μπορούν να βαφτούν σε όλα τα χρώματα.
 5. Γλιτώνετε τις εργασίες συντήρησης κάθε χρόνο και την αλλαγή σε βασικά εξαρτήματα του κουφώματος (κλειδαριές-ράουλα-λάστιχα)

 

Τα θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα 3ης γενιάς που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε αυθημερόν, καλύπτουν όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής (ανώτατα όρια συντελεστών θερμοδιαπερατότητας), με το ελάχιστο δυνατό κόστος της αγοράς, χωρίς μερεμέτια, ταλαιπωρία και γραφειοκρατία.

« επιστροφή
Επικοινωνία:
Λ. Κηφισίας 126, Μαρούσι
Αθήνα
Tηλ: 210 8055619 - 210 2834802
Fax: 210 8055691
© copyright 2018  /  Links