ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ | Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
ΑΡΧΙΚΗ  |  
επιλέξτε γλώσσα:
ENGLISH
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Facebook
accessibility
Κάγκελα αλουμινίου, Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, Θερμομονωτικά κουφώματα
 
  

    

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Όλες οι θωρακισμένες πόρτες ανταποκρίνονται στις αισθητικές απαίτησης και το ιδιαίτερο γούστο κάθε χώρου συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία, αυτό επιτυγχάνεται με μία μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Οι επενδύσεις μπορούν να γίνουν αλουμινίου μέσα-έξω , επένδυση ξύλου ή laminate μέσα-έξω καθώς και ξύλου ή laminate μέσα - αλουμινίου έξω.

 

Έχοντας ενισχυμένο σασί με ατσάλινο κάσωμα. H κάσα παράγεται από λαμαρίνα ψυχρής επέλασης βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα μαύρο ματ και ενισχύετε με ενσωματωμένη προκασα σε μορφή κοιλοδοκου για εύκολη τοποθέτηση και αποφυγή στρέψης. Το συνολικό πάχος του θυρόφυλλου φτάνει τα 55 mm. Tο φύλλο της πόρτας κατασκευάζεται απ γαλβανισμένη λαμαρίνα ειδικής σκληρότητας. το εσωτερικό φύλλο θωράκισης έχει τρεις κάθετες νευρώσεις για μεγαλύτερη ενίσχυση της θωράκισης.

 

Τα σημεία κλειδώματος ανέρχονται σε 14 και μπορούν να γίνουν 21. Η κλειδαριά ασφάλειας κυλίνδρου με καταπέλτη & μικρό κλειδί περιλαμβάνει πέντε κλειδιά και παραδίνεται με κλειδί εργοταξίου εξωτερικά περιλαμβάνει defender – ατσάλινη προστασία του κυλίνδρου.

 

 Επίσης στο σημεία της κλειδαριάς εξωτερικά υπάρχει επιπρόσθετη λαμαρίνα για μεγαλύτερη προστασία. Περιμετρικά στη πόρτα και στη κάσα υπάρχει μονωτικό ελαστικό τεχνολογίας E.P.D.M. ,που σε συνεργασία με τον άνεμοφράχτη που υπάρχει στο κάτω μέρος της πόρτας σφραγίζει αυτόματα όταν κλείνει ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια μόνωση στον εσωτερικό χώρο.

 

 Τέλος οι πόρτες διαθέτουν ματάκι ευρυγώνιο πανοραμικό και μάνδαλο ασφαλείας με περιορισμένο άνοιγμα της πόρτας, δίνοντας μας τη δυνατότητα ελέγχου του εξωτερικού χώρου.

 

             

 

« επιστροφή
Επικοινωνία:
Λ. Κηφισίας 126, Μαρούσι
Αθήνα
Tηλ: 210 8055619 - 210 2834802
Fax: 210 8055691
© copyright 2018  /  Links